Известување за одложување испит кај проф. д-р Александар Трајков

Известување за одложување испит кај проф. д-р Александар Трајков

Известување
Испитите кај проф. д-р Александар Трајков, закажани за 22.06.2021 се одложуваат за 25.06.2021 (петок) во 12 часот. Доколку некој од студентите веќе имаат закажани испити во истиот термин, да се јават кај предметниот професор за дополнителен термин.
Со почит,
Проф. д-р Александар Трајков