Известување за полагање 2 Колоквиум кај проф.др. Иванка Нестороска

Известување за полагање 2 Колоквиум кај проф.др. Иванка Нестороска

Почитувани Колеги,
втор колоквиум по предметите Меѓународен туризам, Анимации во туризмот и Менаџмент на настани ќе се полага на 12 јуни во 08:45 часот.
Проф. Нестороска