Известување за предавања кај Проф.д-р Јованка Билјан

Известување за предавања кај Проф.д-р Јованка Билјан

Почитувани студенти,
Предавањата по предметот Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан во Понеделник (16.12.2019) нема да се одржат.
Дополнително ќе биде закажан и објавен датум за одржување на предавањата.

Предметен професор: Проф.д-р Јованка Билјан
Охрид, 10.12.2019