Известување за предавања по предметот Криминалитет и детекција зимски семестар 2021/2022

Известување за предавања по предметот Криминалитет и детекција зимски семестар 2021/2022

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ кои во ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2021/2022 го слушаат предметот *Криминалитет и детекција* кај Доц. Д-р Лариса Василеска дека предавањата ќе се одржуваат on-line секој понеделник во 12 часот.
Студентите ќе добијат покана за on-line предавања на своите e-mail адреси кои ги имаат внесено во I-know системот при упис.