Известување за термин за испити – Доц.Д-р Лариса Василеска

Известување за термин за испити – Доц.Д-р Лариса Василеска

Се известуваат студентите кои ќе полагаат испити (прва декада) кај Доц. Д-р Лариса Василеска на 17.06.2020 заради избегнување на гужва во просториите на Факултетот за време на полагање,
– испитот Криминалитет и детекција ќе се полага на 17.06.2020 во 10 часот
– испитот Царинско казнено право ќе се полага на 17.06.2020 во 12 часот
Доц. Д-р Лариса Василеска