Известување за термин за полагање криминалистичка психологија во втора декада

Известување за термин за полагање криминалистичка психологија во втора декада

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека испитот по предметот Криминалистичка психологија во втора декада ќе се одржи во Понеделник (12.07.2021) во 12:00 часот.
Студентите треба претходно обврзно да го имааат пријавено испитот во службата за студентски прашања.

Проф.д-р Драга Батиќ Охрид, 07.07.2021