Известување за термин за полагање на II и III циклус – Проф.д-р Лилјана Баткоска

Известување за термин за полагање на II и III циклус – Проф.д-р Лилјана Баткоска

Почитувани студенти на II и III циклус Ве известуваме дека полагањето на сите предмети (задолжителни и изборни – II и III циклус) кај Проф.д-р Лилјана Баткоска во Септемвриска сесија 2019 ќе се одржи на 30.09.2019 (Понеделник) во 11:00 часот.
Предметен професор: Проф.д-р Лилјана Баткоска