Известување за термин за полагање по преметот Е – бизнис

Известување за термин за полагање по преметот Е – бизнис

Се известуваат студентите кои во Ноемвриска сесија 2019 ќе го полагаат предметот Е – бизнис кај Проф.д-р Мирјана Секуловска  на 2 циклус на студии дека полагањето ќе се одржи во Среда (27.11.2019), во 13:00 часот.
Студентите кои не се во можност да присуствуваат на закажаниот термин, се молам да се обратат кај Елена Ќосеска (elena_koseska@live.com), најкасно до ден пред одржувањето на Испито т.е. до Вторник (26.11.2019).
Охрид, 11.11.2019
Предметен професор:
Проф.д-р Мирјана Секуловска