Известување за термини за полагање први колоквиуми – Проф.д-р Пере Аслимоски

Известување за термини за полагање први колоквиуми – Проф.д-р Пере Аслимоски

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018/2019  СЛУШААТ ПРЕМЕТИ КАЈ ПРОФ.Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ ДЕКА  (I) КОЛОКВИМИ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ВО СЛЕДНИВЕ ТЕРМИНИ:

  • СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА , ПЕТОК (12.04.2019) ВО 10:00 ЧАСОТ
  • КРИМИНОЛОГИЈА , СРЕДА (17.04.2019), ВО 11:00 ЧАСОТ
  • БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ,  ПЕТОК (19.04.2019), 11:00 ЧАСОТ


Предметен професор:
Проф.д- р Пере Аслимоски