Известување за внесување оцени кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Известување за внесување оцени кај Проф.д-р Мирјана Секуловска

Почитувани студенти,
Денес (06.07.2020) нема да се внесуваат оцени во индекс кај Проф.д-р Мирјана Секуловска. Оцените ќе бидат внесени електронски во iknow системот и во испититната пријава oд секој студент. Во септември 2020 година ќе биде објавен датум за внесување на оцените во индекс.
Охрид, 06.07.2020 Проф.д-р Мирјана Секуловска