Известување за внесување оцени – Проф.д-р Мирјана Секуловска

Известување за внесување оцени – Проф.д-р Мирјана Секуловска

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека внесувањето оцени за предметите кај Проф.д-р Мирјана Секуловска се закажува за Вторник (13.07.2021) , во периодот од 09-11 часот кај м – р Елена Ќосеска.
*Ве молиме за почитување на зададениот термин за внесување на оцени, а доколку не сте во можност да дојдте на закажаниот термин, дополнитено ќе биде закажан и нов термин во Септември 2021. *
*Охрид, 09 . 07.2021*
Предметен професор:
*Проф.д-р Мирјана Секуловска *