Известување за земање на слики од апсолвентско сликање

Известување за земање на слики од апсолвентско сликање

Се известуваат сите апсолвенти кои се сликаа оваа академска година дека сликите можат да ги подигнат во канцеларијата на Факултетското студентско собрание секој работен ден во период од 9:00 до 12:00 часот.
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС