Извстување – Проф.Билјан

Извстување – Проф.Билјан

Известување за предавања и поправен колоквиум кај Проф.д-р Јованка Билјан
Се известуваат студентите кои во летниот семестар 2018/2019 го слушаат предметот Меѓународна трговија кај Проф.д-р Јованка Билјан дека часовите во Понеделник (15.04.2019) нема да се одржат. Поправниот колоквиум по предметот се закажува за Понеделник (22.04.2019) во 10:00 часот.
Предметен професор: Проф.д-р Јованка Билјан