Јунска сесија со корекции за распоред на испити

Јунска сесија со корекции за распоред на испити

Се известуваат студентите дека 15 јули 2020 година е прогласен за неработен ден, затоа закажаните испити на 15.07.2020 година се презакажуваат во следните термини
– Сите испити кај проф д-р Лилјана Баткоска ќе се одржат на 07.07.2020 година во термините запишани во распоредот на испити. – Сите испити кај проф д-р Катерина Ангелевска – Најдеска ќе се одржат на 08.07.2020 година во термините запишани во распоредот на испити.
Корекција на термините на испитите е направена и во распоредот на испитите објавен на веб страната на Факултетот.