Конкурс за Заменик студентски правобранител

Конкурс за Заменик студентски правобранител

Почитувани колеги студенти,
Факултетското студентско собрание објавува конкурс за избор на Заменик студентски правобранител на Факултетот за туризам и угостителство- Охрид.Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на овој конкурс следејќи ги условите и чекорите на аплицирање кои се дадени во самата објава.
Со почит, Претседател на ФСС Игор Пешевски