Настава летен семестар,предмет „Економија“

Настава летен семестар,предмет „Економија“

Се известуваат студентите кои го избрале како изборен предмет „Економија“ во летниот семестар 2020/21 година, да присуствуваат на консултативниот состанок кој ќе се одржи на ден 24.03.2021г. (среда) во 11 часот. На истиот ќе се разговара за формата и начинот на одржување на наставата.
Проф. д-р Ристо Гогоски