Настава по Француски јазик за студентите од Гастрономија-Прва година

Настава по Француски јазик за студентите од Гастрономија-Прва година

Се известуваат студентите од прва година-Гастрономија дека предметниот наставник по предметот Француски јазик А1 закажува прелиминарна средба со физичко присуство на 25.02.2021 година (четврток) во 13.00 часот. *Доколку студентите **имаат респираторни симптоми (температура, кашлица, отежнато дишење), се препорачува студентите да не присуствуваат на наставата*. Потоа, во наредниот период, истата ќе се одвива онлајн.