Одлагање на испитите на 2 и 3 циклус кај Проф.д-р Јовнка Билјан

Одлагање на испитите на 2 и 3 циклус кај Проф.д-р Јовнка Билјан

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека испитите на 2 и 3 циклус во Ноемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан, се одлагаат и ќе се одржат во Четврток (05.12.2019) во 10:00 часот.
Охрид, 21.11.2019 Проф.д-р Јованка Билјан