Одлагање на Испитите во Ноемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан

Одлагање на Испитите во Ноемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан

Се известуваат сите студенти кои во Ноемвриска сесија 2019 полагаат предмети кај Проф.д-р Јованка Билјан дека Испитите закажни за Среда (20.11.2019) се презакажуваат и ќе се одржат во Вторник (03.12.2019) , 10:00 часот.
Предметен Професор: Проф.д-р Јованка Билјан