Одложување испити кај проф д-р Јове Кекеновски

Одложување испити кај проф д-р Јове Кекеновски

Се известуваат студентите дека испитите кај проф д-р Јове Кекеновски во прва декада јунска сесија се одложени, истите ќе се одржат на 16.06.2021 година во 11 часот. Студентите кои треба да им се внесе оценка во индекс да дојдат на истиот датум 16.06.2021 година во 11 часот.