Одложување испити проф. д-р Лидија Симонческа

Одложување испити проф. д-р Лидија Симонческа

Се известуваат студентите дека испитната сесија од втора декада се одложува од ден 21.09 за на ден 30.09.2020. Термините за полагање на испитите остануваат исти.
Со почит, проф. д-р Лидија Симонческа