Одложување на испит, Методика на истражување организиран криминал

Одложување на испит, Методика на истражување организиран криминал

Се известуваат студентите на насока БФК се одложува испитот по предметот Методика на истражување организиран криминал кај проф д-р Марјан Николовски на 26.06.2020 година во 11 часот.