Одложување на испит, средба со студенти и добивање потписи на студенти – Проф. д-р Зоран Николовски

Одложување на испит, средба со студенти и добивање потписи на студенти – Проф. д-р Зоран Николовски

Се известуваат студентите коишто ќе полагаат испит по Француски јазик или треба да добијат потписи од семинарот, дека испитот и средбата се одложуваат и истите ќе бидат дополнително закажани.
Проф. д-р Зоран Николовски