Одложување на испити I циклус – Проф.д-р Јованка Билјан

Одложување на испити I циклус – Проф.д-р Јованка Билјан

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека сите испити на I циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан закажани за 17.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 9:30 часот.*
Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан,* Охрид, 10.09.2019