Одложување на испити – II и III циклус- Проф.д-р Јованка Билјан

Одложување на испити – II и III циклус- Проф.д-р Јованка Билјан

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека испитите на II и III циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан и Проф.д-р Ристо Гогоски закажани за 19.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 12:00 часот.*
Предметна комисија, Охрид, 10.09.2019