Одложување на испитите кај Проф.д-р. Јове Кекеновски

Одложување на испитите кај Проф.д-р. Јове Кекеновски

Им се соопштува на сите студенти кои утре 17ти април полагаат испит кај Проф.д-р. Јове Кекеновски дека истите се одложуваат за во петок 19ти април со почеток во 10 часот.
Со почит,
Проф.д-р. Јове Кекеновски