Огласна Табла] Соопштение за вторите колоквиуми кај професор Јове Кекеновски

Огласна Табла] Соопштение за вторите колоквиуми кај професор Јове Кекеновски

Почитувани студенти,
Колоквиумите по предметите Институции на пензиски систем и Односи со јавност кај професорот Јове Кекеновски ќе се одржат на 29ти мај во 12 часот.
Со почит,
Проф. д-р. Јове Кекеновски