Организирање апсолвентска забава

Организирање апсолвентска забава

Почитувани апсолвенти,
Поради олабавување на мерките и можноста за организирање забави Ве известуваме дека постои можност за организирање и на апсолвентска забава. За таа цел потребно е еден студент од секоја студиска програма да напарави список на студенти кои би сакале да присуствуаат, најдоцна до 17.6.2021 година на следнава маил адреса: igor.peshevski@uklo.edu.mk овој список е потребен за да ја знаеме бројката на студенти по која ќе се ориентираме за понатамошното организирање.
Однапред благодарам.
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС