Потпишување меморандум за соработка со „Инклузија“-Охрид

Потпишување меморандум за соработка со „Инклузија“-Охрид

Здружението за мултикултурна интеграција “Инклузија”, денес потпиша меморандум за соработка со Игор Пешевски, претседател на Факултетското студентско собрание при Факултетот за туризам и угостителство-Охрид. Со овој документ, двете организации се обврзуваат да работат на проекти за унапредување на квалитетот на живот на младите луѓе и студенти во општина Охрид.
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС