Повик за учество во креирање на студентски магазин на ФТУ

Повик за учество во креирање на студентски магазин на ФТУ

Ги повикуваме сите студенти коишто сакаат да се приклучат во изработка на студентски магазин. Студентите кои сакаат да стекнат нови искуства, да соработуваат и сакаат да остават трага во ФТУ да се пријават најдоцна до 07.04.2021 на емаил: igor.peshevski@uklo.edu.mk
Со почит, Игор Пешевски Претседател на ФСС