Предавања по предметот ЕНОЛОГИЈА кај Проф.д-р Ангела Василеска

Предавања по предметот ЕНОЛОГИЈА кај Проф.д-р Ангела Василеска

Почитувани студенти,
Проф.д-р Ангела Василеска закажува предавања во Четврток (09.01.2020), во 12:00 часот за сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/20 го слушаат предметот Енологија. Студентите на договорениот термин треба да ги донесат своите семинарски трудови и презентации.
Охрид, 23.12.2019 Проф.д-р Ангеле Василеска