Предавања по Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан

Предавања по Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го слушаат предметот Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан дека предавањата ќе се одржат во Петок (08.11.2019) , со почеток во 10:00 часот.
Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан*