Предавање по предметите Методика на истражување на огранизиран криминал и Превенција на криминалитет

Предавање по предметите Методика на истражување на огранизиран криминал и Превенција на криминалитет

Предавање по предметите Методика на истражување на огранизиран криминал кај проф д-р Марјан Николовски и Превенција на криминалитет кај Проф д-р Весна Стефановска за студентите на насока БФК ќе се оджи во понеделник 04.11.2019 година во 11 часот.