Промена на термин за полагање кај Проф. Д-р Ангела Паскуале

Промена на термин за полагање кај Проф. Д-р Ангела Паскуале

*Се известуваат студентите кои ќе полагаат испити кај Проф.д-р Ангела Паскуале во јунска испитна сесија 2021 (ПРВА ДЕКАДА) дека истите ќе се одржат на ден 30.06.2021 година во 14:00 часот наместо во 12:00 часот.*
*Со почит,*
*Д-р Ангела Паскуале, ред.проф.*