Промоција – Доделување на Дипломи во ФТУ

Промоција – Доделување на Дипломи во ФТУ

На 10.12.2019 година во просториите на ФТУ се одржа промоција на дипломи на магистранти и додипломци.

 

 

Сликите можете да ги пронајдете на следниот линк:

Доделување на дипломи 10.12.2019