Прв Академски Час 2021

Прв Академски Час 2021

Почитувани идни студенти,
Првиот академски час ќе се одржи на 04.10.2021 во 11 часот во преддворјето на црквата Св. Софија. Обраќање ќе имаат Ректорот на УКЛО и Деканот на ФТУ.