Распределба на студенти за практична настава – насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Распределба на студенти за практична настава – насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Почитувани колеги, на списокот во прилог се наоѓа вашата распределба по објекти, позиција и месец. Од средина на месецов веќе ќе треба да започнете со практичната настава, која ќе ви трае 30 дена (на пример, од 15 јуни до 15 јули, или 15 јули-15 август). Ќе има и контрола, па секој оној што ќе го нема на пракса нема да добие потпис на потврдата. Оние студенти што претходно сами одбраа каде ќе одат на пракса и ме контактираа, не се на овие списоци. Ако имате некоја конструктивна забелешка, може да ме контактирате на мејлот: kliment_miko@yahoo.com , најдоцна до петок 11.06.2021.
Со почит, м-р Климент Арнаудов