Соопштение до студентите за запишување на оценки кај проф. Цуцулески

Соопштение до студентите за запишување на оценки кај проф. Цуцулески

Почитувани студенти
На 30.06.2020 (вторник) со почеток во 11 часот професорот Васко Цуцулески ќе ги впишува оценките по положените предмети од прва декада.
Со почит,
Предметен наставник: Проф.д-р. Васко Цуцулески