Соопштение колоквиуми проф. Данијела Милошоска

Соопштение колоквиуми проф. Данијела Милошоска

Се известуваат студентите кои слушаат Царинска тарифа дека колоквиумот се одложува за ден после велигеднските празници, а колегите кои слушаат Основи на право и Казнено право дека терминот за колоквиум си останува истиот (28.04 во 12 часот). Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска