Соопштение – одлагање предавања – Економика на ЕУ

Соопштение – одлагање предавања – Економика на ЕУ

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот “Економика на ЕУ” дека предавањата од 28.11.2019 година (четврток) се одлагаат за 03.12.2019 (вторник) во 12 часот.
Предметен наставник, проф. д-р Вера Караџова