Соопштение потписи за практична настава за насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Соопштение потписи за практична настава за насока Туризам, ХРМ и Гастрономија

Се известуваат студентите кои не зеле потпис за извршената практична настава за летниот семестар дека истиот ќе може да го земат на ден 28.09.2020 во 11 часот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска