Соопштение за часовите по предеметот Менаџмент во туризам и угостителство

Соопштение за часовите по предеметот Менаџмент во туризам и угостителство

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризам и угостителство дека часовите наместо во понеделник ќе се држат во вторник во 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ