Соопштение за часовите по предметот Познавање на стока со наука за исхрана

Соопштение за часовите по предметот Познавање на стока со наука за исхрана

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*.

Со почит,
проф. д-р Ангела Васиелска