Соопштение за часовите по предметот Царинска тарифа

Соопштение за часовите по предметот Царинска тарифа

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Царинска тарифа кај проф. д-р Данијела Милошоска дека часовите ќесе одржуваат секој вторник во 12.00 часот.
проф. д-р Данијела Милошоска