Соопштение за испити кај Проф. Пеце Николовски

Соопштение за испити кај Проф. Пеце Николовски

Се известуваат студентите на насока БФК дека предметите Интерба и екстерна контрола и Финансиска контрола и ревизија кај проф д-р Пеце Николовски ќе се одржат на 10.11.2020 година во 9 часот.