Соопштение за испити Методига на истражување на организиран криминал и Превенција на криминалитет БФК

Соопштение за испити Методига на истражување на организиран криминал и Превенција на криминалитет БФК

Се известуваат студентите на насока БФК дека испитите Методика на истражување на организиран криминал кај проф д-р Марјан Николовски и Превенција на криминалитет кај проф д-р Весна Стефанова се одложени и ќе се одржат на 04.02.2020 година во 11 часот.