Соопштение за колоквиум Ресторански менаџмент

Соопштение за колоквиум Ресторански менаџмент

Се известуваат студентите дека првиот колоквиум по ресторански менаџмент ќе се одржи на ден 26.11 (четврток) во 12 часот. Студентите да се придржуваат до протоколот за полагање во однос ситуацијата со ковидот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска