Соопштение за колоквиуми кај проф. д-р. Јове Кекеновски

Соопштение за колоквиуми кај проф. д-р. Јове Кекеновски

Колоквиумите по предметите Уставно право и Односи со јавноста кај проф. д-р Јове Кекеновски ќе се одржат на ден 21.11.2019 (четврток) со почеток во 10 часот.
Со почит,
предметен наставник
Проф.д-р. Јове Кекеновски