Соопштение за колоквиуми кај Проф. Нестороска

Соопштение за колоквиуми кај Проф. Нестороска

Почитувани Колеги,
Со оглед дека 5 јуни е неработен ден, Ве известувам дека колоквиумот е презакажан за *4 јуни (четврток) во 08:45 часот.*
*Задолжително носете маски и заштитни ракавици!*
Проф. Нестороска