Соопштение за МУС, проф д-р Иванка Нестороска

Соопштение за МУС, проф д-р Иванка Нестороска

Се известуваат студентите на насока МУС дека испитот по предметот Менаџмент на настани кај проф д-р Иванка Нестороска во втората декада ќе се одржи на 17.09.2020 година во 12 часот.